STUDENTER OG FOLKEHØYSKOLER

Legg klasseturen til Aktiv Fritid  – fyll dagene med opplevelser og aktiviteter

Vi kan tilbyr ulike pakker 1-2 dagers opplegg med både klatring, rappellering, sykkeltur og kajakkpadling.

Studenter og Folkehøyskoler

Vi kan tilbyr ulike pakker 1-2 dagers opplegg med både klatring, rappellering og sykkeltur.

Vi har følgende gode tilbud til studentgrupper bestående av minimum 20 pers:

  • Via Ferrata med Zipline og luftige rappellering 4 timer kr 550,-
  • Klatrepark 2,5 time kr 220,-
  • Sykkelutleie 1 dag 200,- 2 dager 250,-

Det er fine overnattingsmuligheter i nærmiljøet, enten dere ønsker å sove i telt, hengekøyer, hytter, campingplasser eller hotell.

Aktiviteter for studenter

Via Ferrata med Zipline og luftig rappellering
Bli med på en fantastisk Via Ferrata klatretur med luftige rappelleringer, samtidig som dere nyter utsikten utover skjærgården i Færder Nasjonalpark. Våre gjester blir overasket over hvor bratt, utfordrende og luftig det er på Tjøme. Dere får oppleve, en ny spennende aktivitet som de fleste mestrer og mulig litt sommerfugler i magen. Vi avslutter med noen luftige svev i Zipline.

Vanskelighetsgrad – Via Ferrata Tjøme
Vi har laget en variert og spennende Via Ferrata klatrerute. Du kan velge å klatre med naturlige grep i fjellet eller gjøre det enklere ved å holde i vaieren. Det betyr at deltakere med ulike ferdigheter, kan klatre sammen. Om noen ønsker det, kan man stå over de mest utfordrende partiene og fortsette videre på neste del.

Les mer om ruta på www.viaferratanorge.no

Klatrepark – Vestfolds eneste park med sjøutsikt
Opplev en rekke morsomme og kreative aktiviteter i parken hos oss på Tjøme. Vår klatrepark har en egen vri ved å ha flere frittstående aktiviteter istedenfor lengre løyper, rett og slett fordi vi startet med dette lenge før klatreparkene dukket opp rundt i Norge. Utsikten fra klatreparken utover skjærgården imponerer de fleste. Området har trapper opp på alle fjell, så her kan alle delta.

Sykkelutleie
Opplev Tjømes fantastiske skjærgårdsnatur fra sykkelsetet.  Trekk inn lukt av salt sjø mens du nyter den unike naturen med glattskurte svaberg og idylliske stier. En tur ut til Verdens Ende er et must. Ta gjerne også turen ut til idylliske Hvasser. Tjøme har et behagelig flatt terreng så alle kan være med på sykkeltur. Syklene kan hentes/leveres enten på Scandic Havna eller i Tjøme sentrum.

Introkurs Havkajakk
Vår samarbeidspartnere kajakkpadling.no og Færder Kajakk tilbyr et utvidet introduksjonskurs på 4 timer, hvor målet er at du føler deg trygg i kajakken. Dere vil lære padleteknikk, egenredning og kameratredning. Det legges også opp til en padletur til en av øyene. Kurset inkluderer kajakk, åre, spruttrekk og vest. Du tar selv med klær for å holde deg varm i kajakken, og skift når du kommer på land.

Kajakkpadling.no og Færder Kajakk har meget dyktige instruktører, og de gleder seg til å dele sin kompetanse slik at du får en fin start på padlelivet ditt. Turen planlegges alltid ut fra vær og deltakernes behov. Kurset er enten på Fjærholmen på Nøtterøy eller på Scandic Havna på Tjøme. Velkommen til en flott dag på vannet!

Ring oss på telefon 97 14 25 12 eller trykk på knappen under: