SYKKELTUR MED GUIDE

Sykkeltur med guide på Tjøme
Opplev fantastiske Tjøme fra et sykkelsete

Sykkeltur med guide

Om anledningen er pause fra et seminarprogram, firmatur, ledersamling, blåtur, kickoff eller målet er å skape tettere samarbeid på arbeidsplassen, så er dette en fin og sosial måte å oppleve Tjøme og skjærgården fra sykkelsetet.

Trekk inn lukt av salt sjø og la inntrykkene sige inn, mens vår guide forteller historiene. Se Tjømes fantastisk natur med glattskurte svaberg, holmer og skjær. Turen har mange trivelige stopp hvor vi viser dere perlene som selv ikke lokalbefolkningen kjenner til.

Sykkelrutene
Havna – Verdens Ende, 4 km
Tjøme sentrum – Verdens Ende, 7 km
Engø Gård – Verdens Ende, 9 km

Vanskelighetsgrad
Turen går i flatt terreng og farten tilpasser vi til gruppa.

Praktisk info
Tid: 2 – 3 timer
Antall opp til 30 personer

Pris
Kr 470,- per person
Prisen inkluderer: Lokalkjent guide, sykler, sykkelvesker og hjelm.
Minstepris (5 – 10 personer) kr 5.000,-

Matservering
Ønsker dere vår lokalmat spesialitet «pølse i blings» så kan vi starte turen via Base Camp og ta en matbit der før vi sykler videre. Er det noen som spiser raskt, så kan de ta en tur over med Zipline mens resten koser seg med mat. Vi kan også tilby smakfull bakst fra vårt hjemmebakeri.

Hvis dere ønsker å spise lunsj eller middag på restauranten Spiseriet på Verdens Ende legger vi opp turen slik at dere sykler tilbake til Scandic Havna på egenhånd. Vi kan også bestille lekre sandwicher fra Tjøme Kolonial som dere kan nyte på svaberget.

Ta kontakt så tilpasser vi sykkelturen etter dine ønsker.

Telefon 97 14 25 12