HENGEKØYEPARK

Sov i hengekøye på Base Camp!

Hengekøyepark på Base Camp

Opplev en spennende natt med barnebarna på Tjøme
– er verden ute mere spennende enn skjermen inne? La deg friste til en natt under stjernehimmelen. Skap gode minner og opplevelser i felleskap. Våkne opp til fuglene som kvitrer. Strekk kroppen og nyt varmen i posen, mens praten går. Ta gjerne trappa opp på fjellet – nyt frokosten og den flotte utsikten. Livet er vel best ute?

Via Ferrata Tjøme
Gjester har mulighet for å komme kvelden før og sove i en hengekøye på Base Camp. Nyt frokosten med den flotte utsikten over skjærgården før klatringen starter. Eller ta den bratte turen ned til stranda for et forfriskende morgenbad i sjøen.

Du får oppleve:

  • En fin dose natur
  • Ekte villmarksopplevelse
  • Spennende natt under stjernene
  • Gode minner sammen
  • Ro og stillhet
  • Naturens lyder

Hvem passer dette for?
Dette tilbudet er for familier og friluftsglade klatregjester, og ikke for de som ønsker en fest, eller en kveld med alkohol og røverhistorier. Det passer ikke på vårt aktivitetsområde både av hensyn til andre gjester og vår skjenkebevilling.

Våre hengekøyer fra LA SIESTA er håndlaget i et litt grovt materiale og er derfor ikke så glatte at underlaget sklir så lett i køya. La Siesta Hengekøyer står for bærekraft og etisk handel.

Praktisk
Du kommer til ferdig rigget køye, det er bord, benker, utedo og en kanne vann.  Hengekøyene er hengt opp, alle steiner og røtter under er fjernet (med spett og muskelkraft) for at du skal ligge trygt og godt. Vi prøver å samle det antallet køyer du bestiller på et sted. Så er dere flere, er det lurt å bestille samlet.

Du tar selv med sovepose, liggerunderlag, mat og drikkevann. Vann til kaffe og «kattevask» har vi på kanne.

Med vår miljøprofil, ønsker vi å begrense bruk av engangsutstyr som bidrar til mye søppel. Så vi setter stor pris på at dere tar med bestikk etc. som kan brukes flere ganger.

Regnvær
Blir det nedbør, så kan opptil syv køyer flyttes under tak, Via Ferrata og Klatrepark gjester har prioritert plass. Andre nattegjester kan (etter avtale) bytte dato ved dårlig værmelding.

Pris kr. 300,- per køye.

Det er også mulighet for å oppgradere opplevelsen:
Deilig tykt saueskinn som er tilpasset køya, kr 50,-
Myggnetting kr 50,-
Gassgrill kr 50,-
Sykkel kan du leie HER