RAPPELLERING

Opplev gleden av å klatre ned fjellsiden hos Aktiv Fritid!

Rappellering ned fjellsidene

Om anledningen er firmatur, ledersamling, sommerfest, blåtur, kickoff eller målet er å skape tettere samarbeid på arbeidsplassen, så er dette en morsom pakke med ulike aktiviteter ute på vårt område Base Camp, som engasjerer og skaper samhold.

Hva er rappellering?
Rappellering er det motsatte av klatring, det vil si, du med dine sommerfugler i magen starter på toppen og ”går” ned en fjellvegg. Litt skummelt i starten, men alle går ned sammen med vår instruktør på første tur. Det morsomste med rappellering er at alle får det til og man lærer det raskt. Vi henger ut flere tau på ulike vegger, så det kan bli mange turer ned for de som ønsker det.

Andre aktiviteter
Aktiv Fritid har også en rekke andre morsomme aktiviteter på Base Camp som dere kan velge å ta med i pakken. Som for eksempel; vaierstige, øksekast, bueskyting, Zipline, høydeparkaktiviteter, «barskeløypa» (Norges høyeste svarte klatreløype).

Beliggenhet
Base Camp (900m fra Scandic Havna Hotel) ligger fantastisk til på Tjøme. Utsikten utover skjærgården imponerer de fleste. Området er tilrettelagt med trapper opp på alle fjell, så her kan alle delta.

Praktisk info
Tid: 2 ½ time
Antall: fra 10 personer.
Pris Kr 380,- p.p. Minstepris kr 3.800,-

Servering
Bestill vår spesialitet «Pølse i blings».
Vi kan også tilby smakfull bakst fra vårt hjemmebakeri.

Ta kontakt så tilpasser vi aktivitetene etter deres ønsker. Ring oss på telefon 97 14 25 12, eller trykk på knappen under: