STORFAMILIEN PÅ TUR

Ta med deg hele familien på en morsom dag!
Vi har pakker med varm lunsj og aktitiviteter. Passer for grupper med både besteforeldre, foreldre, spreke ungdom og barn fra 4 år

Storfamilien på tur?

Vi tar imot en Storfamilie av gangen, så her vil dere få eksklusiv tid sammen.

Dere får oppleve en sosial og morsom dag med hele familien. Utsikten utover skjærgården i Færder Nasjonalpark skaper en fantastisk ramme rundt arrangementet. Stedet er tilrettelagt med trapper opp fjellveggene, så her kan alle delta eller se på familien sin underveis.

Vi starter med servering av varm lunsj ved ankomst kl.11.15. Ved bestilling kan dere velge mellom:

1 – Pølsemeny – Kvalitetspølser med hjemmelaget potetstappe og salat.

2 – Grillet svinefilet – Svinefilet med knuste olivenpoteter (melkefri) og salat.

Etter lunsj vil dere ha egne instruktører som er sammen med dere i parken fra kl. 11.30 – 14.00.

Vi starter med lave aktiviteter i klatreparken. Der har vi flere morsomme familieaktiviteter som både store og små kan konkurrere i. Kl.12.30 gir vi full opplæring i rappellering for de større ungdommene/voksne som ønsker det. Her blir det både 7 og 11 m høye vegger.

Vi har også har Norges høyeste svarte klatreløype «Barskeløypa» og den passer ikke for alle, den er rett og slett veldig luftig, 65 m lang og fysisk krevende. For barn har vi også krevende løyper som «Mellombarsk» og «Småbarsk».

Zipline har vi både for store og små, så det blir noen herlige svev for de som har lyst.

Praktisk info:
Møt opp i god tid på parkeringsplassen på Scandic Havna, det tar litt tid å gå bort. Kle dere etter været og ha sko som sitter på beina (ikke slippers). Dere kan gjerne ha med egne drikkeflasker eller kjøpe drikke hos oss. Selene har egen pose til mobilen, så her er det muligheter for herlige blinkskudd av familiens store og små.

Prisene gjelder for opptil 10 personer og inkluderer lunsj og alle aktiviteter. Er dere flere så kan dere booke enkeltplasser i tillegg.

Pris kr 6300,- for 10 personer

+ 630,- per ekstra person

Tider: Lørdager og helligdager fra påske og ut august.