OM OSS

Les mer om hva vi legger i en Aktiv Fritid!

Om oss

Aktiv Fritid – opplevelser med utsikt og Via Ferrata Tjøme eies og drives av Berit Norheim. Firmaet ble etablert i 1999.

Berit er svært kreativ og er full av nye ideer. Hun hiver seg rundt og tilpasser seg uansett om det gjelder trender, (pandemier) eller nye kundegrupper.

På Tjømes østside har vi har bygd opp vår Base Camp. Der har vi en stor Gamme hvor vi tilbereder og serverer nydelig mat til grupper mellom 25 og 70 personer. I tillegg har vi en romslig Gapahuk med plass til 35 personer under tak.

Våre aktiviteter er miljøvennlige. Aktivitetene tilpasses det allerede spennende området/naturen

På Base Camp tilbyr vi våre gjester en rekke spennende aktiviteter både i høyden og på bakkeplan.

Vi legger stor vekt på å få med alle, også de med helseplager. Hos oss er det ikke viktigst med store muskler og topp kondisjon. Her er det utfordringer som passer for de fleste.

For de sprekeste har vi en 4 timers Via Ferrata klatretur med luftige rappelleringer.

Med våre 40 terrengsykler tilbyr vi turer rundt på øya hvor våre guider viser frem skjærgårdsidyllene og forteller lokale historier. Dette er et lavterskeltilbud og området rundt Færder Nasjonalpark er enkelt å sykle og naturopplevelsene er supre.

I klatreparken kan vi tilby mange kreative og morsomme familieaktiviteter og «Svart løype» for alle aldersgrupper; «Småbarsk», «Mellombarsk» og «Gammalbarsk».

Fra påske til høstferien kan man benytte online booking. til aktiviteter som Klatrepark, Via Ferrata, Hengekøyepark, Sykkelutleie, Aktivitetsdag for Storfamilien og Helgetur med både kajakk og klatring.

For firmagrupper med tett faglig program tilbyr vi «Fleip, Smak og Fakta» som er en morsom konkurranse vi arrangerer for inne på hotellene.

Hos Aktiv Fritid – opplevelser med utsikt, har vi en supertrivelig stab med 12-15 erfarne instruktører som motiverer, instruerer og gir mye positive tilbakemeldinger til gjestene.