OM OSS

Les mer om hva vi legger i en Aktiv Fritid!

 Om oss

Aktiv Fritid Tjøme AS og Via Ferrata Tjøme eies og drives av Berit Norheim. Firmaet ble etablert i 1999.

Berit er svært kreativ og er full av nye ideer. Hun hiver seg rundt og tilpasser seg uansett om det gjelder trender, (pandemier) eller nye kundegrupper.

På Tjømes østside har vi har bygd opp vår Base Camp. Der har vi en stor Gamme hvor bedriftsgrupper starter og avslutter konkurransene. Her er det også mulighet for lett servering. I tillegg har vi en romslig Gapahuk under tak med plass til en skoleklasse.

Våre aktiviteter er miljøvennlige. Aktivitetene tilpasses det allerede spennende området og naturen.

På Base Camp tilbyr vi våre gjester en rekke spennende aktiviteter både i høyden og på bakkeplan.

Vi legger stor vekt på å få med alle, også de med helseplager. Hos oss er det ikke viktigst med store muskler og topp kondisjon. Her er det utfordringer som passer for de fleste.

For de sprekeste har vi en 4 timers Via Ferrata-klatretur med luftige rappelleringer.

Med våre sykler tilbyr vi turer rundt på øya hvor våre guider viser frem skjærgårdsidyllene og forteller lokale historier. Dette er et lavterskeltilbud, og området rundt Færder Nasjonalpark er enkelt å sykle i og naturopplevelsene er supre.

I klatreparken kan vi tilby mange kreative og morsomme familieaktiviteter, og «Svarte løyper» for alle aldersgrupper; «Småbarsk», «Mellombarsk» og «Gammalbarsk».

Fra påske til høstferien kan man benytte online booking til aktiviteter som Klatrepark, Via Ferrata, Hengekøyepark, Sykkelutleie, Aktivitetsdag for Storfamilien og Helgetur med både kajakk og klatring.

For firmagrupper med tett faglig program tilbyr vi «Fleip, Smak og Fakta», som er en morsom konkurranse vi arrangerer inne på hotellene.

Hos Aktiv Fritid Tjøme AS har vi en supertrivelig stab med erfarne instruktører som motiverer, instruerer og gir mye positive tilbakemeldinger til gjestene.