Loading…

ØKOLOGISKE FRISTELSER

  • 0

Middag

Grillmeny med lam og nakkestek
Lammefilet, nakkestek og grove pølser.
Servert med potetsalat, gode salater, dressinger, olivenbrød fra Havbakeriet.
Panna Cotta med rørte bringebær.

Oksefilet
Laksesalat (gravlaks, urter og creme fraiche) servert på ristet landbrød.
Oksefilet med skysaus, saltbakte poteter og grønnsaker.
Limemosse til dessert.

Økologisk laks
Tapenade (kapers/oliven paté) servert på ristet olivenbrød.
Rømmestekt laks servert med kajakkpoteter og sesongens grønnsaker.
Sjokolademousse

Grøstad nakkestek
Laksesalat (gravlaks, urter og creme fraiche) servert på ristet landbrød.
Saftig nakkestek servert med fløtegratinerte poteter og salat.
Creme Brulee med appelsinmarinerte bær.

Tjøme reker
Ferske reker fra skjærgården servert med dill, sitron, løk, avokado, sitronpepper og majones. Ferskt olivenbrød og middelhavsbrød fra Havbakeriet.
Valgfri dessert.

Vegetarmeny
Her setter vi sammen en smakfull vegetarmeny etter sesongens tilgang av råvarer.
Valgfri dessert

Julebordsmeny + kr. 50 p.p.
Lakserulader- lefser med laks, hvitløk, dill og creme fraiche.
Pinnekjøtt med kålrotstappe.
Riskrem med rørte jordbær.

Valgfrie poteter:
Fløtegratinerte, saltbakte, knuste med olivenolje, potetsalat eller kajakkpoteter.

Loading…